Cengage/National Geographic

Nje seri unike e leximeve te ndara sipas niveleve per ata qe duan te mesojne gjuhen angleze. Kjo seri ofron histori fantastike nga te kater anet e botes dhe ndihmon ne zhvillimin e gjuhes dhe aftesive te duhura per te kuptuar boten reale.

  • Nje perzgjedhje e leximeve ndervepruese, te ndara ne 5 tema: Kafshe te pabesueshme, Vende fantastike, Njerez te mrekullueshem, Aktivitete te kendshme dhe Shkenca fantastike.
  • 100 lexime, te ndara ne 8 nivele nga ai para-mesatar deri tek ai i avancuar te cilat permbajne 800 - 3000 fjale.
  • Secili nga leximet eshte i disponueshem me ose pa CD te cilat permbajne edhe permbajtjen audio edhe ate video te leximit.
  • Nje permbajtje gramatikore e kontrolluar me kujdes mbulon strukturat me tipike te mesuara neper tekste.