Bloomsbury publishing

Bloomsbury Publishing Plc.

Bloomsbury Publishing eshte nje shtepi botuese lider e themeluar ne vitin 1986. Kompanite e saj ndodhen ne Londer, New York, Sydney dhe Delhi. 

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.