Harta xhepi dhe Guida

Mbulojne mbi 28 destinacione duke perfshire Paris, Londer, Beijing dhe Las Vegas.Pocket Map & Guides jane perfekte per nje ndalese te shkurter ne nje qytet. Ata rreshkasin lehte ne xhep ose ne cante, ose rruges per navigim. Cdo guide me ngjyra eshte e pajisur me rekomandimet me te mira per restorante e hotele dhe perfshin nje harte qe hapet per t'ju ndihmuar te planifikoni itenerarin tuaj. Pocket Map & Guides mbulon gjithcka nga dyqanet, vendet per tu pare, restorantet e baret dhe jane nje shoqerues perfekt per Eyewitness Travel Guide.