TOEFL

Testi i TOEFL® ju jep nje avantazh: 
i pranuar gjeresisht, me shume popullor dhe zgjidhja me e pershtatshme 

Testi i TOEFL® eshte testi me shume i respektuar ne testimin e gjuhes angleze ne gjithe boten, i njohur nga 9.000 kolegje, universitete dhe agjensi ne me shume se 130 vende, duke perfshire Australine, Kanada, Angli dhe USA. Kudo ku doni te studioni, testi i TOEFL-it jua jep kete mundesi.