Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj.

 

Për më shumë libra akademike nga Cambridge University Press, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://www.cambridge.org/al/academic/

Cambridge University Press është biznesi i botimeve te Universitetit të Kembrixhit. Patenta i është dhënë nga Henry VIII në vitin 1534, duke u bërë shtëpia më e vjetër botuese në botë, dhe botuesi i dytë më i madh universitar.  Cambridge University Press është një botues akademike si dhe arsimor. Me një prani shitjesh në nivel ndërkombëtar dhe me  zyra në më shumë se 40 vende, kjo shëpi botuese, boton mbi 50.000 tituj nga autorë prej më shumë se 100 vende. Botimet e tij përfshijnë revista akademike, monografi, vepra të referencës, tekste, dhe tekste të mësimdhënies dhe mësimit të gjuhës Angleze. Cambridge University Press është një ndërmarrje bamirëse që transferon një pjesë të fitimit të saj vjetor në Universitet.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.