Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj.

 

Për më shumë libra akademike nga Oxford University Press, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

 

http://ukcatalogue.oup.com/category/academic.do

Oxford University Press (OUP) është botuesi më i madhe universitar në botë dhe i dyti më i vjetër. OUP është një departament i Universitetit të Oksfordit dhe udhëhiqet nga një grup prej 15 akademikësh, të caktuar nga zëvendës-kancelari dhe të njohur si Delegatët e Botimeve. Oxford University Press është një botues akademik i librave, revistave dhe shërbimeve online në një gamë të gjerë të disiplinave akademike dhe profesionale. OUP publikon edhe punime referenciale, tekste dhe libra për lexuesin e përgjithshëm.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.