Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj.

 

Për më shumë libra akademike nga McGraw Hill, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

 

http://catalogs.mhhe.com/mhhe/home.do

McGraw-Hill Education (MHE) është një kompani digjitale e edukimit dhe një nga tre botuesit më të mëdhenj të kësaj fushe, që ofron përmbajtje edukative të personalizuar, software dhe shërbime duke filluar nga para-shkollorët deri në edukimin pasuniversitar. Kompania gjithashtu ofron publikime referenciale dhe tregtare, si dhe për profesionet e mjekësisë, të biznesit dhe inxhinierisë. McGraw-Hill Education aktualisht operon në 44 vende, ka 5,200 të punësuar në nivel global, dhe ofron produkte dhe shërbime në 60 gjuhë.