Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj. 

 

Për më shumë libra akademike nga Cengage, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://edu.cengage.co.uk/

Cengage Learning është botuese kryesor per mësimdhënien inovative, të mësuarit dhe zgjidhjet kërkimore për materialet akademike, profesionale si dhe materiale bibliotekare në mbarë botën. Produktet dhe shërbimet e kompanisë janë të dizenjuara për të nxitur cilesine akademike dhe zhvillimin profesional, të rrisin angazhimin e studentëve dhe për të përmirësuar rezultatet e të mësuarit. Markat e Cengage Learning përfshijnë Heinle, Gale, Wadsworth, DELMAR, Brooks/Cole dhe South-Western, ndër të tjera.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.