Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj.

 

Për më shumë libra akademike nga Pearson, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://home.pearsonhighered.com/products-services/browse-products-by-discipline.html

Pearson u themelua në 1844 nga Samuel Pearson nen emrin S. Pearson and Sons, një firmë e vogël ndërtimi në Yorkshire në veri të Anglisë. Deri në 1880, Pearson u bë një nga kontraktorët më të mëdhenj botërore të ndërtimit në një kohë kur industria kontrollonte zhvillimin linjave te transportit, tregtisë dhe komunikimit, të cilat furnizonin ekonomitë botërore. Sot, Pearson është një kompani shumë e ndryshme, por imagjinata e  Weetman Pearson për shfrytëzimin e teknologjive të reja, forcen e vizionit, respektin ndaj njerëzve dhe kulturave  te ndryshme  të cilat janë vlera në themel te çdo gjëje që Pearson bën edhe më shumë se një shekull e gjysmë më vonë.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.