Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj. 

 

Për më shumë libra akademike nga Elsevier, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://www.elsevier.com/books/subjects

Elsevier është një ofrues kryesor ne botë i zgjidhjeve ndaj informacionit që rrisin performancën e shkencës, shëndetësinë si dhe per profesionet e teknologjisë. Fuqizimin e tyre për të marrë vendime më të mira, per të ofruar kujdes më të mirë, dhe nganjëherë të bëjë zbulime të novatore, që avancojnë kufijtë e dijes dhe progresit njerëzor.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.