Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj.

 

Për më shumë libra akademike nga Taylor & Francis, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://www.taylorandfrancis.com/

Kompania është themeluar në vitin 1852, kur William Francis u bashkua me Richard Taylor në biznesin e tij botues. Taylor fillimisht e themeloi kompaninë e tij në 1798. Subjektet e tyre përfshijnë bujqësinë, kimi, arsimin, inxhinieri, gjeografi, drejtesi, matematikë, mjekësi, dhe shkencat sociale. Taylor & Francis u bashkua me Informa në vitin 2004 për të krijuar një kompani të re të quajtur T & F Informa. Grupi Taylor & Francis është tani dege akademike botuese e Informa. Taylor & Francis boton më shumë se 1,000 revista, dhe mbi 1,800 libra të rinj çdo vit, me një liste ne pritje prej mbi 20.000 tituj.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.