Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj.

 

Për më shumë libra akademike nga Wiley, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://eu.wiley.com/WileyCDA/Section/id-302257.html

John Wiley & Sons, Inc., gjithashtu referuar si Wiley, është një kompani nderkombetare botuese që është e specializuar ne botimet akademike dhe ofron produktet e saj për profesionistët dhe klientet, studentët dhe instruktorët në arsimin e lartë, hulumtuesve dhe praktikuesve në fushat teknike, mjekësore dhe shkencore. Kompania prodhon libra, revista, dhe enciklopedi, të printuar dhe në formë elektronike, materiale trajnuese, dhe materiale edukative për studimet parauniversitare, universitare dhe per studentë në shkollim të vazhdueshëm.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.