Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj. 

Për më shumë libra akademike nga Artech, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://www.artechhouse.com/International/Home.aspx

Një botues kryesor per librat teknik, Artech House u ofron profesionistëve te sotem dhe studentëve librat me inovative dhe software nga autoritetet me me emer në botë. Nga fushat më të nxehta në zhvillim, si nanoteknologjia, inxhinieria biomjekësore, dhe GPS / GNSS, për te vendosur fusha të teknologjisë së lartë, duke përfshirë inxhinierine e komunikimit, dizajnin RF/microwave, dhe të sigurisë kompjuterike. Artech House publikon tituj largpamëse të cilet u nevojiten inxhinierëve dhe menaxherëve per të shkëlqyer.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.