Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj. 

Për më shumë libra akademike nga Boydell & Brewer, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://www.boydellandbrewer.com/

Boydell & Brewer  është një botues akademik vendosur në Woodbridge, Angli që është i specializuar në botimin e veprave historike dhe kritike. Përveç historinë britanike dhe të përgjithshme, kompania publikon tri seri kushtuar studimeve, botimeve dhe përkthimeve te materialeve te lidhur me legjendën Arturin. Ka edhe seri që botojnë studime në letërsinë mesjetare Gjermane dhe Franceze, teatër Spanjoll si dhe tekstet e hershme Angleze në subjektet e tjera. Botimet Bodyell janë bërë edhe një nga botuesit kryesorë të librave në muzikën klasike, me theks të veçantë në muzikën britanike dhe muzikë të shekullit të 20-të.

 

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.