Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj. 

Për më shumë libra akademike nga Emerald, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://www.emeraldinsight.com/

Emerald Group Publishing është një botues për revistat akademike dhe libra në fushat e menaxhimit, biznesit, arsimit, studime të bibliotekave, kujdesit shëndetësor dhe inxhinierise. Ai u themelua në Mbretërinë e Bashkuar në vitin 1967 dhe ka selinë e saj në Bingley. Emerald është një botues global i cili lidh kërkimet dhe praktikën për të mirën e perbashket te shoqërisë. Kompania menaxhon një portofoi me mbi 290 revista dhe mbi 2350 libra si edhe seri librash ne vëllime. Gjithashtu ofron një gamë të gjerë të produkteve online si dhe burime dhe shërbime shtesë per klientët.

 

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.