Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj. 

Për më shumë libra akademike nga Europa Law Publishing, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://www.europalawpublishing.com/EN/

Europa Law Publishing është një botues ligjor i specializuar në ligjet e Bashkimit Evropian, të drejtën ndërkombëtare të tregtisë, të drejtën ndërkombëtare publike, të drejtën e mjedisit dhe ligjin kombëtar krahasuese. Kjo është ndoshta mënyra më e mirë për të përshkruar Europa Law Publishing. Një botues i vogël, i pavarur i librave cilesore ligjore dhe i angazhuar ndaj standardeve të larta, të cilat përkushtohen per të prodhuar vetëm publikime ligjore të cilësisë së lartë.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.