Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj.

 

Për më shumë libra akademike nga Facet Publishing, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://www.facetpublishing.co.uk/

Facet Publishing eshte botuesi komercial, qe ofron librat e CILIP: Chartered Institute of Library and Information Professionals, i cili është botuesi kryesor i librave për bibliotekat dhe profesionet informuese në mbarë botën. Facet Publishing ofron librat e tij në pothuajse çdo vend në botë. Ai ka klientë në sektorin publik dhe privat duke botuar libra për bibliotekat, muzete, arkivat, menaxhimin e të dhënave si dhe botime të komuniteteve. Gjithashtu boton edhe per studentët e degeve te informacionit, mediaa, biznesit dhe të komunikimit.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.