Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj. 

Për më shumë libra akademike nga ICE Publishing, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://www.icevirtuallibrary.com/content/subjects;jsessionid=8t4gngijirle.x-telford-live-01

ICE Publishing është ofruesi kryesor në mbarë botën i informacionit akademik për profesionistet e inxhinierise dhe te ndërtimit. Kjo shtëpi botuese publikon një gamë të gjerë librash të printuar, ebooks dhe manuale, uke përfshirë udhëzues per projektimin, vepra referuese dhe monografi teknike. ICE Publishing krijon produkteve inovative dhe shërbime për tregjet e inxhinierise civile dhe të ndërtimit. Këto përfshijnë libra, revista, rekrutimin dhe trajnimin, praktikat më të mira, si dhe njoftimet dhe mundësitë rreth rrjetit NEC dhe Eurocodes.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.