Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj.

 

Për më shumë libra akademike nga IOS Press, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://www.iospress.nl/

IOS Press është nje shtepi botuese e pavarur ndërkombëtare STM, e themeluar në vitin 1987 në Amsterdam. IOS Press i shërben nevojave për informacion të komuniteteve shkencore dhe mjekësore në mbarë botën. IOS Press tani boton më shumë se 100 revista ndërkombëtare dhe rreth 100 tituj librash çdo vit mbi tema duke filluar nga shkencat kompjuterike dhe matematikë, mjekësi dhe shkencat natyrore. IOS Press ofron përfitime të ndryshme bibliotekave akademike, qeveritare dhe të korporatave, si dhe për lexuesit, autorët dhe redaktorët.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.