Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj.

 

Për më shumë libra akademike nga JP Medical, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

 

http://www.jpmedpub.com

JP Medical është degë në pronësi të JP Brothers, botuesi më i madh dhe me rritjen më të shpejtë të botimeve mjekësore ne Azinë e Jugut. Bazuar në New Delhi, JP Brothers boton çdo vit mbi 350 libra shkencore shëndetësore dhe revistave. Themeluar në vitin 2010 JP Medical është distributori ekskluziv i librave, revistave dhe shërbimet online te JP Brothers në Evropë, Lindjen e Mesme dhe Amerikën e Veriut. Gjithashtu publikon edhe tituj të rinj nga autorë të këtyre rajoneve. JP Medical është e perkushtuar për publikimin e informacionit të qartë, dizenjuar me qëllimin për t iu  përshtatur  profesionistëve të mjekësise si  dhe studentëve, me çmimet  më të mira.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.