Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj.

 

Për më shumë libra akademike nga Pharmaceutical Press, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://www.pharmpress.com/

Pharmaceutical Press është kompania botuese e  Shoqërisë Farmaceutike Mbretërore. Funksioni si botues ka qenë në qendër të Shoqërisë që nga fillimi i saj në 1841, duke siguruar informacionin e nevojshëm profesional per farmacistët në punën e përditshme dhe duke i ndihmuar ata të zhvillojnë karrierën e tyre. Pozita unike i lejon për të nxjerrë në pah, kërkimin dhe ndikimin e Shoqërisë për të udhëhequr dhe informuar drejtimin tonë si botues. Sot, Pharmaceutical Press ka më shumë se 150 tituj në katalogun e tij ndërkombëtar, të printuar dhe në formë digjitale.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.