Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj.

Për më shumë libra akademike nga Sage, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://www.sagepub.com/home.nav#

Sage Publications është një kompani e pavarur botuese e themeluar në vitin 1965 në New York nga Sara Miller McCune. Sage ka ​​më shumë se 1.500 të punësuar në nivel global nga zyrat kryesore në Los Angeles, Londër, Nju Delhi, Singapor, dhe Washington DC. Programi botues i SAGE-s përfshin më shumë se 700 revista dhe mbi 800 libra, vepra referuese dhe produkte elektronike në biznes, shkencat sociale dhe humane, shkencë, teknologji dhe mjekësi. Në vitin 2012 Sage u emërua Publishers Guild Academic and Professional Publisher i vitit.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.