Educational Centre Albania si distributore ekskluzive e kësaj shtëpie botuese, mund t'iu ofrojë çmimet më të mirë, për librin tuaj.

 

Për më shumë libra akademike nga Wageningen Academics Publishers, vizitoni faqen e internetit më poshtë dhe na kontaktoni për të vendosur nje porosi: 

http://www.wageningenacademic.com/default.asp?pageid=8

Wageningen Academic Publishers është një kompani botuese në fushën e shkencave te jetës që boton revista shkencore, si dhe monografi, dhe tekste. Kompania është themeluar në vitin 2002 si pasardhës i Wageningen Pers. Kompania boton libra në fushat e kafshëve, ushqimit, bimëve, dhe shkencave mjedisore.

Nuk ka asnje produkt te kesaj kategorie.