Edilingua

Edilingua Edizioni eshte nje shtepi botuese lider boteror ne fushen e mesimit te gjuhes italiane si gjuhe e huaj, e pavarur dhe e specializuar, nje nder te paktat ne kete sektor. E themeluar ne vitin 1996 ne Rome, fale hapave metodike dhe te studiuara mire, ka arritur te prodhoje nje linje te kompletuar me metoda dhe libra suplementare te cilat e bejne te njohur dhe ne 80 vende  te tjera.