Fjalekryqe

Per nxenesin keto fjalekryqe paraqesin nje menyre te lehte dhe argetuese per te mesuar fjalet baze te gjuhes italiane. Cdo fjalekryq perdor ato fjale te gjuhes italiane qe perdoren me shpesh dhe i perkasin nje teme te caktuar (shtepia, qyteti, familia, puna, ushqimet, koha e lire, politika, feja etj.). Por, ka edhe fjalekryqe me tema me te pergjithshme si dhe lojra te tjera krijuese dhe gjuhesore.

Per mesuesin teksti ofron nje burim te dobishem te ushtrimeve praktike. Cdo model paraqet nje testim te rezultateve te arritura ne klase jo vetem ne zoterimin e fjalorit por edhe ne gramatike e ne aftesite per te kuptuar dhe per te shkruar.