E drejta civile

E drejta civile
Modeli: 9789951892612
Sasia Stok: Ne stok
15.00
Ex Tax: 15.00€

Botimi i 6-te

Autor: Peter Bydlinski

Perkthyer dhe pershtatur ne gjuhen shqipe: Prof. Asoc. Dr. Iset Morina / M.A. Bekim Semarxhaj

Share

Shkruani nje pershtypje