Analiza sasiore e te dhenave

Analiza sasiore e te dhenave
Modeli: 9780000009784
Sasia Stok: Ne stok
16.50
Ex Tax: 16.50€

Nje tekst universitar per te ndihmuar studentet te kryejne nje kerkim social per testimin e ideve, vecanerisht studentet e shkencave sociale per te bere dhe interpretuar analiza statistikore te te dhenave te mbledhura ne nje kerkim te tipit sasior. 

Share

Shkruani nje pershtypje